Au început lucrările de reparații la un nou tronson al scărilor și platformelor de acces de pe bulevardul central al Câmpinei

În cursul anului trecut s-au realizat lucrări de reparații ale scărilor și platformelor din zona cuprinsă între Casa Cărții și Pasajul de la Ceas. Lucrările continuă acum cu un alt tronson de pe Bulevardul Carol I, mai exact în zona Cooperativei Vital – magazinul Vodafone – Alpha Bank și pe cealaltă parte a străzii, între sediile băncilor ING și BRD.

”Administrația locală realizează lucrările de reparații ale scărilor și platformele de acces la blocuri și la spațiile comerciale situate pe Bulevardul Carol I, în momentul de față demarându-se lucrarea în zona magazinului Vodafone. Această lucrare este o continuare a celei începute anul trecut, atunci când am reparat scările și platformele de acces pe segmentul cuprins între Pasajul de la Ceas și Casa Cărții. În sens mai larg, putem considera această lucrare ca făcând parte din proiectul de reabilitare a zonei centrale, care a inclus și modernizarea Parcului Regele Mihai I”, ne-a declarat viceprimarul municipiului Câmpina, Adrian Pițigoi.
Lucrările care au început luni, 6 iulie 2020, sunt executate de firma Cosef Construct SRL din Cornu, valoarea contractului fiind de 179.366 lei fără TVA, potrivit anunțului de pe SEAP. Aceste lucrări sunt incluse pe lista de reparații aferentă anului 2020, listă aprobată de Consiliul Local Câmpina odată cu bugetul acestui an.

Articol preluat de pe campinatv.ro

Derulare la început