Împreună pentru Spitalul Câmpina

Asemeni tuturor spitalelor publice din țară, Spitalul Municipal Câmpina are nevoie de sprijinul administrației publice și întregii comunități pentru achiziționarea de materiale și echipamente pentru asigurarea protecției personalului și pacienților. Conducerea spitalului a achiziționat până acum o parte din cele necesare în lupta cu pandemia de coronavirus, dar este nevoie de mult mai mult de atât pentru ca instituția să fie pregătită și să poată face față acestei perioade extrem de dificilă.

Spitalul Municipal Câmpina are nevoie de donații și sponsorizări pentru asigurarea, în regim de URGENȚĂ, a echipamentelor medicale de unică folosință (mănuși, măști, combinezoane, ochelari etc) necesare protecției cadrelor medicale, dar și pentru asigurarea materialelor sanitare, dezinfectanților și a tot ce mai este necesar pentru siguranța pacienților și combaterea COVID-19. Donează aici: Donații Spitalul Municipal Câmpina sau direct în contul RO14BTRLRONCRT0477090801.

Partidul Mișcarea Populară Organizația Câmpina împreună cu Asociațiile Donații Câmpina și NoEgo susțin pe cei ce luptă în prima linie a acestui război.

Să nu-i lăsăm cu mâinile goale!


Derulare la început