Interviu cu Alina Brătulescu
interviu realizat de Alin Bogdan

Vă rugăm să vă prezentați în câteva cuvinte. Unde locuiți, în ce cartier?
Ma numesc Bratulescu Alina am 37 de ani ,sunt campineanca, lucrez de 15 ani in domeniul medical la Spitalul Municipal si sunt licențiată in Management Agroturistic din 2010.

Ce vă leagă de Câmpina? Care este cea mai dragă amintire a dvs. din Câmpina? Care este locul din Câmpina pe care îl iubiți cel mai mult/de care vă simțiți cel mai atașat?
De Câmpina ma leaga toate amintirile mele placute, succesul si câteodată si esecul sau dezamagirea dar cu toate acestea orasul acesta drag a fost martorul formării mele personale, profesionale si al omului care sunt astăzi cu bune si cu rele .

Descrieți în câteva cuvinte orașul și câmpinenii.
Oraș cu multiple avantaje geografice ,climatice ,cu deschidere la principalele artere rutiere si feroviare care merita grija, atenția, aprecierea si valorificarea tuturor resurselor sale de catre noi, cetățenii care am avut norocul sa locuim in acest „colt de Rai”

Care este cea mai importantă problemă/direcție de dezvoltare din cartierul în care locuiți?
– Lipsa de organizare a spatiilor verzi din jurul blocurilor
– Necesitatea construirii unor spatii moderne de depozitare a deseurilor menajere

Menționați trei proiecte de dezvoltare a orașului pe care le vedeți necesare pentru viitorul Câmpinei
– Necesitatea dezvoltării unei infrastructuri pentru degajarea traficului (construirea unor parcari care sa elibereze arterele principale, amenajarea pistelor pentru biciclete, trotinete , vehicule electrice si incurajarea folosirii acestora);
– Incurajarea dezvoltarii turistice a regiunii prin organizarea de activități de promovare si vizitare a obiectivelor de interes cultural;
– Atragerea investitorilor imobiliari pentru construirea de locuinte noi accesibile tinerilor prin programele de achiziții ;
– Intensificarea activității de atragere a fondurilor europene mai ales pentru reindustrializarea orasului si crearea de locuri de muncă.

Exprimați, în câteva cuvinte, angajamentul dvs. personal, față de câmpineni.
Munca din ultimii 15 ani alături de oameni, ascultând doleanțele, aspiratiile si așteptările lor de la alesii comunității consider ca reprezinta un avantaj care ma va ajuta sa îmbunătățim viata cetățenilor indiferent de orientarea politica, apartenența religioasă sau categoria socială. Trebuie sa fim oameni pentru oameni si sa conștientizăm ca doar împreună putem schimba ceva in orasul nostru.

De interes local
Derulare la început