Interviu cu Aron SABO
interviu realizat de Alin Bogdan

Vă rugăm să vă prezentați în câteva cuvinte. Unde locuiți, în ce cartier?
Ma numesc Aron SABO, m-am nascut si am crescut in mun. Campina. In plan profesional, am urmat cursurile invatamantului primar si gimnazial in cadrul Scolii Generale nr. 7 Campina, dupa care am urmat cursurile liceale, la forma de invatamant zi, in cadrul Liceului N. Grigorescu din mun. Campina, absolvind cu diploma de bacalaureat in anul 1986.
In perioada septembrie 1986-ianuarie 1988 am executat serviciul militar.
In perioada februarie 1988-iulie 1990 am fost angajat in cadrul Uzinei de Autoutilari si Reparatii Masini Tehnologice Campina, in functia de Prelucrator prin Aschiere.
In perioada august 1990-decembrie 1991 am urmat cursurile Scolii de Subofiteri Politie Campina.
In perioada decembrie 1991-februarie 2016 am lucrat in cadrul Ministerului Afacerilor Interne, de unde am iesit la pensie la limita de varsta, conform legilor in vigoare.
In perioada 2003-2007 am urmat cursurile universitare in cadrul Universitatii Spiru Haret Brasov, specialitatea Drept, cu diploma de licenta, dupa care in anul 2008, prin echivalare, am urmat si cursurile universitare de Administratie Publica, cu diploma de licenta.
In anul 1997 m-am casatorit, fiind si in prezent casatorit cu aceeasi persoana. In timpul casatoriei, in anul 1999 s-a nascut fiul nostru, actualmente fiind student anul III in cadrul Universitatii Transilvania din Brasov, specialitatea Mecatronica.
Am o bogata experienta in domeniul juridic, care imi permite sa iau cele mai sigure hotarari.
Sunt o persoana energica, de incredere, flexibila, sociabila, deschisa la discutii, proiecte si solutii ale cetatenilor orasului, finalizez proiectele incepute.
Locuiesc pe strada Fratii Golesti, nr. 6 din mun. Campina, proprietate personala, in zona centrala.

Ce vă leagă de Câmpina? Care este cea mai dragă amintire a dvs. din Câmpina? Care este locul din Câmpina pe care îl iubiți cel mai mult/de care vă simțiți cel mai atașat?
De acest oras ma leaga atat familia, cat si prietenii.
Am mai multe amintiri placute, respectiv grupurile de prieteni cu care faceam drumetii, excursii, ne petreceam timpul liber pe perioada verii la strandurile din oras, iar pe timp de iarna pe partiile de pe dealul Muscel.
Pe de o parte Liceul N. Grigorescu in care m-am format atat profesional, cat si pentru a deveni o persoana responsabila si Scoala de Subofiteri Politie in care am deprins disciplina, loialitatea si spiritul dreptatii.

Descrieți în câteva cuvinte orașul și câmpinenii.
Mun. Campina este un oras pitoresc de care si-au legat viata si opera mai multe personalitati.
Oamenii sunt sociabili, muncitori, respectuosi, calitati care au condus la dezvoltarea urbei.

Care este cea mai importantă problemă/direcție de dezvoltare din cartierul în care locuiți?
Numarul insuficient al locurilor de parcare, lipsa sistemului de colectare a apei pluviale provenita din intemperii, absenta containerelor de colectare selectiva a deseurilor.

Menționați trei proiecte de dezvoltare a orașului pe care le vedeți necesare pentru viitorul Câmpinei
– Parcari etajate pentru fluidizarea traficului;
– Pe locul fostei tabere scolare din str. Taberei, amenajarea unui loc de campare prevazut atat cu casute, cat si cu locuri de amplasare de corturi si rulote, in vederea dezvoltarii sectorului turistic;
– Amenajarea unei baze sportive de nivel national privind atletismul, pe fosta baza sportive a Colegiului Tehnologic Constantin Istrati;
– Reamenajarea strandului din zona Casei Tineretului.

Exprimați, în câteva cuvinte, angajamentul dvs. personal, față de câmpineni.
Voi desfasura munca in slujba cetateanului, bazata pe respect, voi fi un model de integritate, moralitate, onestitate si demnitate, fata de campineni, indiferent de pozitia sociala, etnie sau religie.
Obiectivul meu principal este de a face ca mun. Campina sa se dezvolte in plan economic, sportiv, cultural si turistic, astfel incat nivelul de trai al campinenilor sa creasca.

De interes local
Derulare la început