Interviu cu Ioana Popescu
interviu realizat de Alin Bogdan

Vă rugăm să vă prezentați în câteva cuvinte. Unde locuiți, în ce cartier?
Mă numesc Popescu Ioana Alexandra, am 34 de ani și sunt asistent medical la Spitalul de Psihiatrie Voila de 7 ani unde îmi desfășor meseria cu maximă dedicare și profesionalism în activitatea medicală. Sunt o fire energică, dinamică, ambițioasă, perfecționistă, comunicativă, empatică, dețin competențe sociale, organizatorice, calități intelectuale, capacități analitice, lucrul independent, dar și în echipă, încercând constant să mă implic în identificarea și rezolvarea problemelor de orice natură. Sunt câmpineancă dintotdeauna și locuiesc în zona centrală, strada Dr. Toma Ionescu.

Ce vă leagă de Câmpina? Care este cea mai dragă amintire a dvs. din Câmpina? Care este locul din Câmpina pe care îl iubiți cel mai mult/de care vă simțiți cel mai atașată?
Câmpina este un oraș de vis, locul unde m-am născut, am crescut, unde am pronunțat primele cuvinte, am făcut primii pași, unde am fost alintată pentru prima dată de vorbele dulci ale mamei și de razele blânde ale soarelui. Câmpina este un colț de rai plin de locuri fermecătoare: muzee, parcuri ce prin frumusețea lor încântă privirile miilor de locuitori, iar locul de care mă simt cea mai atașată este minunatul Mușcel.

Descrieți în câteva cuvinte orașul și câmpinenii.
Câmpina – un oraș pitoresc în care câmpinenii se simt la ei acasă. Cu o bogată istorie, oameni inteligenți și pasionați, câmpinenii iubesc orașul unde trăiesc. Dezvoltarea comunității depinde de noi toți, de cum privim spre viitor.

Care este cea mai importantă problemă/direcție de dezvoltare din cartierul în care locuiți?
Cea mai importantă problemă din cartierul în care locuiesc este legată de amenajarea spațiilor verzi, amplasarea coșurilor de gunoi, precum și înlocuirea gardului din jurul blocului.

Menționați trei proiecte de dezvoltare a orașului pe care le vedeți necesare pentru viitorul Câmpinei.
a) Cultura și sportul au fost întotdeauna pasiunile principale ale câmpinenilor, fiind instrumente puternice pentru consolidarea coeziunii comunității. Crearea investițiilor de capital la scară mică identificate pentru a maximiza utilizarea spațiului exterior existent (modernizarea terenurilor, zone de jocuri cu mai multe folosințe, accesul gratuit al tuturor copiilor câmpineni în bazele sportive).
b) Având în vedere aglomerarea orașului, sunt necesare amenajarea unor noi locuri de parcare.
c) Redeschiderea cinematografului din Câmpina.

Exprimați, în câteva cuvinte, angajamentul dvs. personal, față de câmpineni.
Mă angajez cu seriozitate în păstrarea legăturii cu alegătorii deoarece este esențial, atât înainte, cât și după alegeri, de a fi în pas cu dinamica societății pentru a asigura dezvoltarea permanentă prin comunicare constantă în identificarea și rezolvarea eventualelor probleme apărute în comunitate.

De interes local
Derulare la început