Ioan Adrian Pițigoi, singurul câmpinean aflat pe un loc eligibil pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie

Pe 6 decembrie 2020 sunt programate alegerile parlamentare. Nici nu s-au stins încă ecourile alegerilor locale din 27 septembrie, că partidele politice o iau de la capăt și întocmesc liste, strâng semnături și depun candidaturile pentru viitorul Parlament.

Pentru Câmpina, alegerile parlamentare nu vor mai avea aceeași miză, poate și pentru că singurul câmpinean aflat pe un loc eligibil este Ioan Adrian Pițigoi, locul 1 pe lista pentru Senat a Partidului Mișcarea Populară.
”Colegii din PMP Prahova și din conducerea națională a partidului mi-au făcut cinstea de a mă desemna candidatul care deschide lista pentru Senat în județul nostru. Vă mărturisesc că nu-mi făcusem planuri să intru acum în așa-numita politică mare. Am decis să fac acest pas întrucât consider că, pentru Câmpina, pentru localitățile din zona noastră și pentru tot județul Prahova este mai bine să aibă cât mai mulți oameni de administrație care să-i reprezinte pe cetățeni și comunitățile noastre la București, în Parlament. Acesta este și principiul conform căruia este alcătuită echipa noastră de candidați la nivelul județului Prahova: oameni buni, cinstiți, care țin la localitatea și la județul în care trăiesc, care vor și pot să îndrepte lucrurile atât în comunitatea locală, cât și în România întreagă. Avem două echipe de candidați, pentru Senat și pentru Camera Deputaților, formate exclusiv din prahoveni care au câștigat respectul, încrederea și votul oamenilor din comunitățile lor. Atât eu, cât și colegii mei din PMP Prahova suntem oameni ca tine, care țin cu tine. Vom asculta mereu vocea ta (eu o voi consemna, firește, în Agenda lui Pițigoi și vom fi vocea ta la București”, a declarat Ioan Adrian Pițigoi.
Pentru Camera Deputaților, lista PMP este deschisă de Cătălina Bozianu, actual deputat în funcție, președintele organizației județene a acestei formațiuni politice.
Vă reamintim că Ioan Adrian Pițigoi are 42 de ani, este economist și viceprimar încă în funcție al municipiului Câmpina. La alegerile locale din 27 septembrie a fost ales atât în Consiliul Local, cât și în Consiliul Județean, optând pentru forul legislativ județean.

Articol preluat de pe campinatv.ro

Derulare la început