Lucrări de reparații la trotuarele de pe Strada Pictor Grigorescu din Câmpina și la suprafața carosabilă, pe Strada Rahovei

Zilele acestea, pe Strada Pictor Grigorescu din municipiul Câmpina se desfășoară lucrări de reparații la trotuare și la rigolele de scurgere a apelor pluviale. Lucrările sunt executate de firma Sofexpert Project SRL și costă 86.750 lei fără TVA (potrivit anunțului publicat pe SEAP), suma fiind alocată de la bugetul local. În vecinătatea Străzii Pictor Grigorescu, pe Strada Rahovei, se execută lucrări de reparații la stratul de uzură, firma executantă fiind TBT Maf Invest SRL, iar valoarea lucrării – 149.770 lei fără TVA.

„Aceste două lucrări fac parte din lista lucrărilor de reparații stabilită de administrația locală încă de la începutul anului, când a fost aprobat și bugetul municipiului. Nu sunt lucrări foarte complicate, dar sunt lucrări necesare, solicitate de locuitorii din această zonă. Chiar se impunea repararea trotuarelor de pe Pictor Grigorescu, mai ales că noi nu am mai intervenit aici după asfaltarea străzii, în urmă cu câțiva ani, iar reabilitarea scurgerilor pluviale trebuia făcută pentru că în aceste rigole ajunge o cantitate mare de apă din partea superioară a străzii, inclusiv de pe Bulevardul Carol I, mai ales atunci când avem precipitații însemnate cantitativ. Pe Strada Rahovei intervenim la stratul de uzură, acesta degradându-se în ultima vreme și necesitând unele intervenții, strada fiind reparată în mai multe rânduri, după introducerea canalizării”, a afirmat viceprimarul municipiului Câmpina, Adrian Pițigoi.
Pe Strada Rahovei, recent, a mai fost executată o lucrare inclusă pe lista de reparațiilor din 2020. Este vorba despre canalizarea menajeră la Grădinița nr. 9, lucarea realizată de firma Ortisar SRL cu prețul de 14.700 lei fără TVA.

Articol preluat de pe campinatv.ro

Derulare la început