Tomac: Toate măsurile pe care le vom propune în următoarea…

Partidul Mişcarea Populară nu este în război politic cu nimeni, iar toate măsurile pe care le propune sunt soluţii de susţinere a Guvernului şi nu de criticare a lui, singurul inamic fiind epidemia de coronavirus, a declarat marţi preşedintele PMP, Eugen Tomac, în deschiderea şedinţei online a Consiliului Executiv Naţional al partidului.

„Începând de ieri, România a intrat în zona de ţară cu profil galben, deci suntem în zonă de risc pentru că avem peste 500 de cazuri confirmate oficial. Este important să înţelegem un lucru esenţial: nu suntem în război politic cu nimeni. Toate măsurile pe care le vom propune în următoarea perioadă sunt soluţii prin care venim să ajutăm Guvernul, statul, nicidecum să-l criticăm. Nu există decât un singur inamic la ora actuală – coronavirus”, a arătat Tomac.

Liderul PMP a făcut referire la persoanele ”inconştiente”, care refuză să stea în casă.

„Sunt câteva milioane de români care au înţeles mesajul societăţii: stăm în casă. Dar câteva milioane de români sunt indiferenţi, inconştienţi, iresponsabili şi pe aceştia trebuie să-i băgăm cu forţa în casă. Nu există dublu standard, unii sunt deştepţi şi alţii sunt mai slabi de înger şi stau în casă”, a afirmat liderul PMP.

AGERPRES/

Articol preluat de pe site-ul pmponline.ro

Derulare la început